کارگاه فرش PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ساعت ۰۵:۵۵

هنرستان دکتر هادوی دارای دو کلا س فرش سال اول و سال دوم می با شد .

در کلا س اول هنر جو آموزش مقدماتی فرش را فرا می گیرد . در ابتداد بروی دستگاه چله کشی انجام می شود در ابعاد کوچک وآموزش اولیه ،چله ریزی ،گره زدن ،رد کردن پود نازگ و پود کلفت و همچنین آ شنایی با ابزار وروش صحیح استفاده از ا ن آموزش داده می شود. بعد از بدست اوردن یک مهارت اولیه هنر جو آماده برای با فت با استاندارد های آموزشی می شود.در سال اول طرحها و نقشها آزاد است تا وقتی که هنر جو به مهارت اولیه برسد و سپس نقشه هایی تهیه می شود که برگزفته از نقاشی ذهنی خود هنر جویان است سپس این نقاشیها بدست طراح برای رنگ و نقطه گذاری قرار می گیرد .بعد از آن دانش آموز با فت فرش را ادامه و تا به پایان رساندن آن مهارت مقدماتی فرش را فرا می گیرد.......

در کنار این مهارت هنر جویان سال اول بافت گبه و لته بافی را آموزش خواهند دید.

دانش آموزان سال دوم مهارت مقدماتی را کسب کرده اند و برای بدست آوردن مهارت طبق سرفصلهای سال دوم آموزش را ادامه می دهندو در پی همین هدف در سال جاری عکسهایی را از کتاب نیکول فریدنی انتخاب بصورت نقشه های قابل بافت در ا مده ودر حال حاضر هنر جویان مشغول به با فت هستند که عکسهای انها را به نمایش گذاشته ایم ،این کار ها در ابعاد و رجشمار بالا با فته می شود با این هدف آموزش داده می شود که در ا ینده این هنرجویان بتوانند وارد بازار کار شوند.

نکات قا بل توجه در این کلاسها :

1- توجه به روحیه و توانایی هر هنر جو برای انتخاب طرح و توع با فت .

2_ مهیا کردن محیطی با نشاط و سالم

2- استفاده از رنگ شاد برای دستگاههای قالی با فی . همچنین استاندار بودن و بهداشتی بودن آ نها

که در نهایت انگیزه ،صبر وحوصله هنر جو را بالا برده ودر نهایت نتیجه مطلوب را بدست می دهد .

عکسهایی که مشاهده می فرمایید مراحل بافت و نمونه های پایان یافته کار هنر جویان این مدرسه است .