خانه رويش (پخت) PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط Administrator   
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۰۷:۰۹

شیرینی زنجبیلی


موادلازم :


تخم مرغ 3 عدد
روغن ( روغن آب شده) یک ونیم لیوان
پودرقند یک ونیم لیوان
آردسفید پنج ونیم لیوان
زنجبیل 3 قاشق غذاخوری(قاشق پرباشد.)
پودرکیک 1 قاشق مرباخوری( قاشق سرصاف باشد.)

نکات موردتوجه:


درابتداهمه مواد را جداگانه الک کنید.(آرد- پودرقند- زنجبیل) وقتی که زنجبیل را الک می کنید رنگ شیرینی روشن می شود.

طرزتهیه:


آرد وزنجبیل وپودرکیک را مخلوط نمایید.تخم مرغ ها را درظرفی شکسته وپودرقند را به آن اضافه کرده وسپس روغن رااضافه نمایید وبا دست مخلوط را بهم بزنید تا ذرات روغن کاملا حل شود.
سپس مخلوط اولیه ( آرد- پودرکیک- زنجبیل) را به این ها اضافه کنید. و نصف استکان آب هم به این مواد اضافه کنید (جهت لطافت خمیر) وبا دست خمیرراکمی ورزدهید(فقط
درحدی که آرد با سایر مواد مخلوط شود .توجه کنید اگرزیاد ورز بدهید خمیربه روغن می افتد ) خمیر را پهن کرده روی آن نایلون انداخته و با وردنه روی نایلون بکشید تا خمیریکدست صاف
شود. بعد پیسه بزنید و سپس قالب بزنید. ته سینی فر را کمی چرب نمایید. به آرامی قالب شیرینی را برداشته و داخل سینی فر بگذارید.
دما 200 مدت پخت 20 دقیقه

 

کیک سینی


مواد لازم :


تخم مرغ 14 عدد BP 3 قاشق مربا خوری
ماست 3 لیوان سرخالی وانیل 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع 3 لیوان سرخالی رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
شکر 3 لیوان پر جوش شیرین 3 قاشق مرباخوری
آرد 6 لیوان کنجد برای تزئین


طرزتهیه :

تخم مرغ ها راباشکردر سفیده زن ریخته وبا دنده 2 می زنیم تاشکرحل شودبعدروغن را اضافه کرده بعددر ماست BP و جوش شیرین را مخلوط کرده به روغن ومایع تخم مرغ اضافه می کنیم وبعدمایع
را درظرف دیگرمنتقل کرده وبعدآردرادر آن الک کرده وکم کم هم می زنیم تامایع صاف ویکدست شودته قالب 60X40 را چرب کرده ومایع را داخل آن میریزیم ¼ از خمیر را نگه داشته کاکائو به آن
اضافه کرده تامیزکاکائویی شود و روی خمیرراشکل می اندازیم و کنجد می باشیم در فر می کنیم.
دما 230 زمان 30دقیقه

 

کلوچه خرمایی

مواد لازم :


آب ولرم 2 لیوان
آرد سفید 6 لیوان
روغن مایع 2لیوان
خمیر بهداشتی تقریبا" 1 قاشق غذا خوری

طرزتهیه:

روغن و آب رادر ظرف ریخته آرد را به آن اضافه می کنیم می توان از خمیرگیر استفاده کرد.همه مواد راباهم مخلوط کرده (خمیرمایه رادرمقداری آب ولرم ریخته تاعمل کند بعد به مواد اضافه
کرده) روی مواد را می پوشانیم و حدود 1 ساعت درجای گرم گذاشته تا خمیر ور بیاید خمیررا باوردنه صاف می کنیم و البته خمیر رابه آرد آغشته می کنیم وبا قالب سمبوسه کوچک قالب می زنیم و
داخل خمیررا از خرما(خرما بدون هسته را درون قابلمه ریخته با مقدارکمی روغن تفت می دهیم و به آن بادیون و زیره آسیاب شده اضافه می کنیم وقتی سرد شد وسط خمیر می گذاریم ) و می پیچیم
روی کلوچه ها را زرین کرده ودرفر می گذاریم .
دما 200 مدت پخت 20 دقیقه

 

کیک یزدی


مواد لازم:

آرد 3کیلو جوش شیرین 20 گرم
تخم مرغ 20 عدد پکینگ پودر 20گرم
شکر 2کیلو اسانس پرتقال یا وانیل 1 قاشق غذاخوری سرصاف
روغن مایع 2 کیلو رنگ خوراکی زرد 1 قاشق مرباخوری
ماست 1/5کیلو شیره 150گرم


طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ،شکر و ماست را بادنده 2 می زنیم تاشکر حل شود برای اینکه رنگ آن زرد شود و درصورت تمایل می توان چندقطره رنگ زعفرانی به آن اضافه کرد.سپس اسانس پرتقال را اضافه می
کنیم و بعد روغن مایع را اضافه می کنیم روغن به مقداری هم بخوردکه فقط مخلوط شود شیره را هم اضافه کرده و دو دقیقه دیگر می زنیم.حالا مواد را از داخل سفیده زدن به داخل تغارپایه دارمنتقل
می کنیم .حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم.و هم می زنیم تا مایه صاف شودو گوله نباشدو درقیف ریخته تا نزدیکی بالای کپسول پر می کنیم.
دما 250 زمان 20 دقیقه

 

نان نخودچی


موادلازم:

آرد نخودچی 3 لیوان فشرده یا 700 گرم
قندکوبیده پودر قند 1 لیوان 220گرم
روغن 1 لیوان 250گرم
هل کمی

طرز تهیه :

آرد نخود و پودرقند وهل را درظرفی مخلوط می کنیم سپس روغن را اضافه می کنیم باید کاملا" ورز دهیم و بعد با کف دست پهن کرده وقالب می زنیم .
درجه حرارت 200
زمان پخت 10 تا15 دقیقه


نان نخودچی
موادلازم:
آرد نخودچی یک کیلو
روغن 250 گرم
قندکوبیده 250 گرم
هل یک قاشق چای خوری

طرزتهیه :

ابتدا قند کوبیده و روغن را با هم زن کاملا" سفید می کنیم . سپس هل را در آرد ریخته مخلوط می کنیم ( آرد حت

 

 

کیک تر
مواد لازم :

تخم مرغ 5 عدد

پودرقند 5/1 لیوان

روغن آب شده تقریبا نصف لیوان

آردسفید 5/2 تا 3 لیوان

ماست شیرین 1 لیوان

پودرکیک 1 قاشق غذاخوری (قاشق پرباشد)

هل 1 قاشق چایخوری



نکات مورد توجه :

- درابتدا پودر قند و آرد سفید را جداگانه الک کنید.
- مایه کیک را از یک جهت بهم بزنید تا پف کیک نخوابد.
- قبل از شروع فر را حتما" روشن کنید تا گرم شود.

طرز تهیه:

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را باهم زدن بزنید تا پف کند. زرده را داخل سفیده ریخته و یک قاشق هل را اضافه کنید.

پودر قند را اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط شود. سپس روغن را اضافه کنید و بهم بزنید تا روغن در مواد حل شود. آرد را به تدریج اضافه کنید .

( آرد را فقط در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود بهم بزنید.) سپس ماست را اضافه کنید و مجددا" بهم بزنید.

پودر کیک را به داخل مواد بپاشید و کمی بهم بزنید. ته سینی فر را چرب نموده و مایه کیک را داخل سینی بریزید.

آخرین به روز رسانی در چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۰۷:۲۹
 
جوملا نرم افزار آزاد تحت مجوز GNU/GPL نسخه 2.0
جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا
حامی پروژه ملی جوملا فارسی شرکت نوید ایرانیان